5ایده کسب و کار اینترنتی برای علاقمندان به کارآفرینی اینترنتی

مرجع آموزشهای رایگان در حوزه راه اندازی کسب و کار اینترنتی

در این مقاله ۱۰ ایده کسب و کار اینترنتی برای علاقمندان به کارآفرینی اینترنتی مطرح کردیم که بتوانید از همین امروز وارد دنیای کسب درآمد اینترنتی شوید. یکی از هدف‌های وب سایت بهترین ایده حمایت از جوانان و علاقمندان به کارآفرینی اینترنتی است که همیشه به راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی پولساز فکر می‌کنند تا تا بتوانند به کسب درآمد از اینترنت بپردازند. بیشترین تماس‌ها و ایمیل‌های ارسالی کاربران سایت بهترین ایده٬ یا نداشتن ایده است یا عدم اطمینان از پولساز بودن ایده شان است. به‌همین دلیل بیشترین تمرکز خودمان را در ماه‌های اخیر بر روی ایده های کارآفرینی اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت گذاشتیم. ایده‌هایی که حتی قابلیت پیاده سازی با سرمایه کم و کار در منزل را داشته باشند.
 

۱- سایت آموزش

بی شک آموزش و یادگیری موضوعی است که هر کسی نیاز دارد و امروزه یکی از بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی در ایران است. در هر زمینه ای که تخصص دارید و می توانید آن را به دیگران آموزش دهید می توانید وب سایت راه اندازی کنید. می توانید در سایت هایی که آموزشی هستند مثل فرانش ثبت نام کنید و ویدئوی آموزشی خود را به اشتراک بگذارید.
این ویدئو ها می توانند رایگان باشند و یا اینکه قیمت های مختلفی داشته باشند. نمونه ای از ویدئو های آموزشی خود را می توانید در آپارات یا یوتیوپ به اشتراک بگذارید تا بینندگان را به سایت خود هدایت کنید. استفاده از کتاب و مقاله و فایل های آموزشی می تواند مفید باشد.
 

۲- سایت خدمات

می توانید از راه دور به مشتریان خدمات ارائه دهید. راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر اساس مهارت های خود و فروش آن به مشتریان می تواند گزینه ای خوبی برای کسب درآمد از اینترنت باشد. این خدمات می توانند به صورت فیزیکی باشند و یا محصولات دانلودی یا خدماتی مثل طراحی و…
شما با این روش می توانید بدون اینکه به مکان خاصی نیاز داشته باشید با خیلی از هم گروهی های خود وارد کار شوید. به علاوه سپردن کار به دیگران می تواند بخشی از هزینه های شما صرفه جویی کند مثلاً پول برق و اینترنت.

۳- فروشگاه اینترنتی

یکی دیگر از ایده های جالب کسب و کار اینترنتی٬ داشتن فروشگاه و فروش اینترنتی می باشد. می توانید در شروع کار قبل از اینکه سایتی داشته باشید از فروشگاه سازهای رایگان استفاده کنید.
در برخی سایت های فروشگاه‌ساز می توانید حداقل ۵۰ محصول را به رایگان در فروشگاه شخصی خود داشته باشید و حتی می توانید همکاری در فروش داشته و محصولات دیگران را در سایت قرار دهید و بفروشید. یعنی بدون داشتن محصول و فقط با مشارکت در فروش می توانید کسب درآمد کنید.
این فروشگاه سازها را می توانید به گوگل و سایر موتورهای جستجو معرفی کنید و همچنین می توانید دامنه بخرید که قیمت چندانی ندارد. داشتن فروشگاههای تلگرامی هم ایده خوبی است. در یک کارگاه تخصصی ما به شما آموزش می‌دهیم که بر روی کانال تلگرام خود فروشگاه آنلاین با قابلیت پرداخت بانکی قرار دهید.
بعد از اینکه کارتان رونق گرفت می توانید سایت بزرگتری هم داشته باشید. داشتن مهارت در زمینه سئو خیلی مهم است و حتما یا آموزش ببینید و یا از یک کارشناس با تجربه کمک بگیرید. در فن فروش سعی کنید بیشتر یک مشاور دلسوز باشید تا فروش خود به خود صورت بگیرد. ارتباط موثر با مشتری خیلی مهم است.
فراموش نکنید مهم ترین احساس مشتریان احساس مهم بودن است. شما با رفتار خود به آنها حس مهم بودن را بدهید. سعی کنید مورد اعتماد مشتریان باشید و محصولات خود را به همان اندازه ای که قابلیت و کیفیت دارند تبلیغ کنید و به دیگران بشناسانید.
هزینه ارسال رایگان برای فروشگاه، ایده خوبی است و به نظرم حس خوبی به مشتری می‌دهد.


۴- برنامه های اجتماعی و سرگرمی

می توانید برنامه های اجتماعی و سرگرمی تهیه کنید و هزینه عضویت ماهانه یا هفتگی برای اعضا در نظر بگیرید. سعی کنید برنامه‌های منحصر بفرد و عالی تهیه کنید. در صورت زیاد بودن مخاطب می تواند بستر مناسبی برای تبلیغات باشد.
 

۵- همکاری در فروش

در این روش شما می توانید محصولات دیگران را در سایت خود قرار دهید و از فروش هر کدام از محصولات پورسانت دریافت کنید همانطور که قبلا ذکر شد می توانید از فروشگاه سازهای‌رایگان در ایده سوم استفاده کنید و بدون هیچ هزینه ای محصولات دیگران را بفروشید و کسب درآمد کنید. شما باید تکنیک‌های بازاریابی را به خوبی فرا بگیرید و گرنه هیچ مشتری به سراغ شما نمی آید.
 
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.