سوال خیلی از افراد این است : چگونه یک کسب و کار اینترنتی خانگی راه اندازی کنیم ؟ و من امروز ذر این مقاله به چگونگی راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی خانگی خواهم پرداخت.
خیلی از افراد این سوال برایشان پیش آمده که چگونه یک کسب و کار اینترنتی خانگی راه اندازی کنیم ؟ و هنوز هم جواب سوال خودشان را پیدا نکرده اند یا جواب مناسب و قانع کننده ای برای اینکه چگونه یک کسب و کار اینترنتی خانگی راه اندازی کنند پیدا نکرده اند من امروز در مقاله چگونه یک کسب و کار اینترنتی خانگی راه اندازی کنیم ؟ قصد دارم دقیق به جزئیات راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی خانگی بپردازم.
کسب و کار اینترنتی خانگی چیست ؟
به هر نوع کسب و کاری که به صورت اینترنتی و آنلاین که در منزل مسکونی شخصی انجام می شود و باعث کسب درآمد و سود آوری می شود کسب کار اینترنتی خانگی می گویند.
در بسیاری از کسب و کارهای خانگی از امکانات و وسایل منزل کسب و کار راه اندازی و مدیریت می شود و باعث درآمد زایی می شود که این نوع فعالیت اقتصادی از کسب و کارهای خانگی می باشد.
راه اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی چه اهمیتی دارد ؟
در حال حاضر راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی خانگی یکی از موضوعات ضروری و حیاتی فعالیت های اقتصادی در کشور های پیشرفته به حساب می آید و کسب و کار اینترنتی خانگی در کشور ما در حال افزایش می باشد و بازدهی بسیار خوبی از کسب و کارهای اینترنتی خانگی به چشم می خورد.
در ایران بسیاری از خانم های خانه دار و حتی آقایان کسب و کارهای اینترنتی خانگی خودشان را شروع کرده و در حال حاضر درآمد های بسیار زیادی از طریق اینترنت و کسب و کار اینترنتی خانگی شان دارند.
به عنوان مثال : شما در منزل تان با یک دستگاه لب تاب و دسترسی به اینترنت می توانید کارها و کسب و کاری را راه اندازی کنید و خدماتی را انجام بدهید که برای شما کسب درآمد میلیونی در ماه دارد.
۱ – راه اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی یک کسب و کار می تواند شخصی و دائمی می باشد.
۲ – راه اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی بسیار ساده و آسان و کم هزینه است.
چگونه یک کسب و کار اینترنتی خانگی راه اندازی کنیم ؟
۱ – تحقیق درباره طرح راه اندازی کسب و کار اینترنتی
۲ – راه اندازی وب سایت
۳ – ارائه خدمات و محصولات
۴ – بازاریابی اینترنتی
۵ – فروش اینترنتی محصولات و خدمات
راه اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی چه مزایایی دارد ؟
۱ – استقلال و آزادی نامحدود
۲ – برنامه ریزی ساعت کاری مشخص
۳ – تعادل منظم بین کار و زندگی
۴ – پایین بودن هزینه راه اندازی کسب و کار
۵ – بدون ریسک و شکست مالی
۶ – کار پاره وقت
۷ – فرصت و زمان زیاد
۸ – موفقیت مالی و کسب ثروت نامحدود
۹ – عدم نیاز به هزینه های اجاره و رهن دفتر کار
۱۰ – عدم نیاز به مجوز های زیاد
۱۱ – احساس راحتی بیشتر
۱۲ – مدیریت زمان و کنترل هزینه ها
۱۳ – مدیر و مسئول کسب و کار شخصی خود
منبع: مدیران وب
منبع: مدیران وب
- سه شنبه ۰۸ خرداد ۹۷ ۰۹:۴۲
- ۵۲۰ بازديد
- ۰ نظر